Karácsonyi köszöntő beszéd iskolába, óvodába

karácsonyi köszöntő beszédek iskolába, óvodába

Az év végén minden iskolában és óvodában megtartják a karácsonyi ünnepségeket. Ebben a cikkben 3-3 karácsonyi köszöntő beszédet mutatunk be iskolába és óvodába, amelyek elhangozhatnak a karácsonyi ünnepségeken.

Karácsonyi köszöntő beszéd iskolába 1.

Örömmel köszöntelek benneteket az iskolánk karácsonyi ünnepségén, ahol az év utolsó napjaiban együtt ünnepeljük az összetartozás, a szeretet és az öröm pillanatait.

Az iskola mindig is a tanulás és a fejlődés helye volt, de ebben az időszakban egy kicsit más szerepet is kap: a közösség építését és az ünnepi hangulat megteremtését. Minden osztály, minden tanár és minden diák egy kis darabja ennek a különleges mozaiknak, amit együtt alkotunk.

Az ünnepi időszak kiváló alkalmat kínál arra, hogy megálljunk, néhány pillanatra elgondolkodjunk, és köszönetet mondjunk mindazért, amit együtt elértünk. A tanárok munkájáért, a diákok elkötelezettségéért és a szülők támogatásáért hálás vagyok.

A karácsony mindig egy időszak, amikor a szeretet és az összetartozás érzése erősebben él bennünk. Kívánom mindannyiunknak, hogy az ünnepi időszak ne csak ajándékokról szóljon, hanem az együtt töltött időről, az egymás iránti figyelemről és a közös élményekről.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok mindannyiunknak! Legyen ez az időszak tele szeretettel, békével és boldogsággal!

Karácsonyi köszöntő beszéd iskolába 2.

Az év vége közeledik, és itt vagyunk együtt, hogy megünnepeljük az ünnepi időszakot és együtt érezzük a karácsony varázsát. Az iskolánk mindig is egy olyan hely volt, ahol a tanulás és a közösségépítés egyaránt fontos. Ma este örömmel töltjük el az időt, mely során a diákok, a tanárok és a szülők egyaránt részesei lehetnek az ünnepi örömnek.

Az év során elért eredmények és a közösen megélt élmények mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy egy erős, összetartó közösséget alkossunk. Köszönettel tartozom minden diáknak a kitartásért, minden tanárnak az elkötelezettségért, és minden szülőnek a támogatásért.

Ebben az időszakban kívánom mindannyiunknak, hogy találjunk időt az együtt töltött pillanatokra, az örömteli beszélgetésekre, és az ünnepi varázslat átélésekre. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok, és remélem, hogy az elkövetkező év még több örömöt és sikert hoz majd számunkra!

Karácsonyi köszöntő beszéd iskolába 3.

Ahogy az év végéhez közeledünk, szívemből köszöntelek benneteket az iskolai karácsonyi ünnepségünkön. Ez a nap nemcsak az év lezárása, hanem az együttműködés, a köszönet és az összetartozás ünnepe is.

Köszönettel tartozom mindenkinek a szorgalomért, amivel ebben az évben dolgoztunk. Az iskolai közösség ereje abban rejlik, hogy mindenki együttműködik, támogatja és segíti egymást. Büszke vagyok rá, hogy részese lehetek ennek a csodálatos közösségnek.

Az ünnepi időszakban kívánom mindannyiunknak, hogy az ajándékozás mellett, minőségi időt is töltsük el egymással. Legyenek ezek az ünnepek tele meghitt pillanatokkal, nevetéssel és a szeretet erejével.

Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek, és boldog új évet kívánok! Köszönöm, hogy együtt alakíthatjuk a jövőnket!

Karácsonyi köszöntő beszéd óvodába 1.

Örömmel köszöntelek benneteket az idei karácsonyi ünnepségünkön, ahol apró szívünkkel és vidám mosolyainkkal ünnepeljük az év utolsó nagy eseményét.

Az óvoda mindig is tele volt nevetéssel, játékkal és csodákkal, de most, amikor a karácsony csillaga ragyog, az öröm és a meghittség különleges módon öleli át a kis csoportunkat.

Óvónénik, köszönjük nektek a türelmet, a gondoskodást és a sok-sok szeretetet, amit nekünk adtok nap mint nap. Ti vagytok a karácsonyi manóink, akik mindig ott vagytok mellettünk, hogy segítsetek, vigasztaljatok és tanítsatok.

Gyerekek, ti vagytok a kis csillagok, akik fényüket sugározzák minden nap. Ebben a különleges időszakban köszönöm, hogy mindannyian részei vagytok az óvoda kis családjának.

Szülők, köszönöm, hogy bíztok bennünk, hogy gondozhatjuk és nevelhetjük a legnagyobb kincseiteket. Az együtt eltöltött pillanatok és a gyermekünk boldogsága az igazi ajándékok az ünnepi időszakban.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok minden kis óvodásnak, óvónéninek és szülőnek! Legyen ez az ünnep az öröm, a szeretet és az együtt töltött boldog pillanatok ünnepe!

Karácsonyi köszöntő beszéd óvodába 2.

Ezen a különleges napon, amikor a karácsonyi csoda betölti az óvodánkat, örömmel üdvözöllek benneteket! Mindenki olyan izgatott, ahogyan csak egy gyerek tud lenni karácsony előtt, és ez a vidámság és kíváncsiság tölti be szívünket.

Óvónénik, köszönjük nektek a türelmet, az odafigyelést és az örömteli pillanatokat, amiket nap mint nap nekünk szántok. Ti vagyok azok az angyalok, akik segítik bennünket felfedezni a világ szépségeit.

Gyerekek, köszönjük, hogy minden nap új kalandokra hívtok minket, és veletek lenni minden nap különleges élmény. Ti vagytok azok a kis csodák, akik minden pillanatban megtaláljátok a varázslatot.

Szülők, köszönöm, hogy megosztjátok velünk gyermeketek kacagását, örömét és minden egyes napot, amit együtt tölthetünk. A közös öröm az igazi ajándék az ünnepi időszakban.

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek, és remélem, hogy a karácsonyi csodák minden otthonba eljutnak!

Karácsonyi köszöntő beszéd óvodába 3.

Ezen a meghitt karácsonyi délutánon örömmel üdvözöllek benneteket az óvodában! Itt minden kis szívünknek otthona van, és ma együtt öleljük át az ünnep szellemét.

Óvónénik, köszönjük nektek a gondoskodást, az érdeklődést és a törődést, amit nap, mint nap megosztotok velünk. Ti vagyok azok, akiknek a szeretet házában a legjobb otthonunk van.

Gyerekek, ti vagytok a kis csillagok, akik ragyogtatjátok az óvoda mindennapjait. Köszönjük, hogy mindig tele vagytok nevetéssel, kíváncsisággal és szeretettel.

Szülők, köszönöm a sok segítséget, amivel támogattátok a mi kicsi közösségünket. Az együtt eltöltött pillanatok, az együtt megosztott örömök azok, amik igazán meghitté és különlegessé teszik ezt az időszakot.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és sok szeretetteljes pillanatot kívánok mindannyiuknak! Legyen ez az ünnep a szeretet háza, ahol mindannyian otthon érezzük magunkat!

Nézd meg ezeket is:

.