Őrült meglepetések ballagásra

meglepetés ballagásra

Amikor egy fiatal középiskolai tanulmányait befejezte, következik a ballagás, ilyenkor minden meghívott szeretné valami maradandóval meglepni. Elég nehéz feladat ez ha úgy dönt a hozzátartozó, hogy nem a megszokott készpénzt adja az ünnepeltnek, hanem ajándékot vásárol.

Ebben a cikkben olyan tippeket osztunk meg veled, amik hasznosak lehetnek, ha meglepetést keresel. Egy eljegyzési gyűrű ballagásra például nem akkora őrültség, mint gondolod.

Ajándékok ballagásra

Ha ehhez az alkalomhoz illő speciális ajándékot szeretne vásárolni, bő választékból tud ugyan válogatni de azért egy kicsit ismerni kell a fiatalt is akinek ajándékozná, hiszen minden ember más értékrenddel bír. Van akinek a klasszikus ajándékok illenek, de van aki szereti a vicces, könnyed dolgokat.

Régebben a lányoknak ebben a korban már megkérték a kezét, 30-40 évvel ezelőtt nem igazán sokan tanultak tovább a felsőoktatási intézményekben. Ezért ajándékként sok esetben jegygyűrűt kaptak a párjuktól, amit aztán nagyon hamar a lakodalom követett.

Manapság azonban nem eszik ilyen forrón a kását, bár jegygyűrűt ajándékoznak, de ez napjainkban inkább csak az elhatározást jelenti, a tényleges elköteleződés sokszor évekkel elmarad.

Őrültségek ballagásra

Nagyon találóan azonban nyitottak olyan webáruházak, ahol az őrült ötletek gazdái megtalálhatják, és meg is vásárolhatják ajándékaikat a különböző webshopokban.

Jégtöltények

Ha már unalmasnak tartod, hogy a hagyományos jégkockákat látod mindenütt és a végzős ismerősöd jó humorral rendelkezik, akkor vásárolhatsz AK47 jellel ellátott élethű jégtöltényt. Ha elég kreatív hozzá a megajándékozott, akkor rakhat bele kevés ételfestéket amitől a töltény alakú jégkocka piros, zöld, sárga színűvé válik. Biztos sikert jelenthet vadásznak, erdésznek, katonának,rendőrnek.

LEGO Fanok bögréje

Ezt a bögrét nem nekünk el összerakni, hanem az oldalát lehet kedvünkre variálni, mert bármelyik LEGO termékkel kompatibilis. Nagyon sokféle játék kapható napjainkban, de a LEGO népszerűsége töretlen. Ilyen bögréje garantáltan nincs másnak, akár naponta többször is variálható a külleme, ebből biztosan jobban esik majd a kávé.

Aranytömb persely

Bár a rongyrázó nagymenő aranyifjakra nem jellemző a spórolás az aranytömb kinézetű persely minden asztalon jól mutat. Főként azoknak ideális ajándék, akik szeretik a különleges darabokat. Díszként is kiváló, legyen szó a lakás bármely pontjáról.

Ékszerek ajándékba

Ami viszont bármikor hasznos és praktikus lehet, az egy ékszer, hiszen erre mindenkinek szüksége van. Legyen szó gyűrűről, fülbevalóról, vagy éppen nyakláncról. Az őrültséghez hozzátartozik egy olyan különleges darab, ami feltűnő, amin a medál esetleg valamilyen vicces figurát takar.

Összegezve

Nagyon különleges, sokszor vicces ajándékokkal lehet meglepni azokat a végzős tanulókat, akiket ismerünk annyira, hogy szeretik a viccet és nem értik félre az általunk megvásárolt ballagási ajándékunkat.