Ballagás 2024

ballagás 2024

Mikor lesz az általános iskolai és középiskolai ballagás 2024-ben? Ismerd meg a pontos időpontokat, hogy időben fel tudj készülni a ballagók köszöntésére.

Középiskolai ballagás 2024

A nappali tagozatosok számára az írásbeli érettségi vizsgák  2024. május 6-án hétfőn kezdődnek.

A középiskolai ballagást az érettségi előtt lévő utolsó héten szokták tartani. Ez azt jelenti, hogy a középiskolai ballagás a legtöbb helyen 2024. május 3-án pénteken lesz. Vannak iskolák, ahol inkább hétvégén tartják meg a gimnáziumi ballagást, hogy a rokonok könnyebben részt tudjanak rajta venni, így lehetséges még a 2024. május 4-5 szombat-vasárnap is. Ez mindig az adott oktatási intézménytől függ, de úgy kell készülni, hogy 2024. május első hétvégéjén, pontos dátumot az adott iskolától lehet megtudni.

Érdekesség, hogy a ballagási hétvége egybe esik az anyák napjával, ami 2024. május 5-én lesz, így a családoknak több ünnepelni valójuk is lesz.

ballagásra szeretettel ajándékcsomag

Általános iskolai ballagás 2024

Az utolsó tanítási nap 2024. június 21. péntek, az általános iskolai ballagásokat a nyolcadikosoknak is ezen a napon szokták megtartani.

Az egyes iskolák ettől eltérhetnek, lehetséges, hogy van olyan iskola, amelyik hétvégén tartja, pontos dátumot az adott iskolától kell megtudni, de úgy lehet kalkulálni, hogy június 21 körül valamikor.

Segítség a ballagási köszöntéshez:

.