Ajándéktippek ballagásra fiúknak, lányoknak

ballagási ajándék

Az ajándékválasztás ballagásra alapvetően sohasem volt egyszerű feladat akkor, ha a klisés alternatívák helyett azok jöhetnek számításba, amik különlegesek. Márpedig mind az alkalom, mind az ünnepelt megérdemli azt, hogy valami olyannal gazdagodjon, ami egyedi, és idővel mementóvá válhat. Jó pár éve már a nyolcadikos ballagás is olyan mérvű esemény, ami meglepetést követel, szóval nem lehet korán nekiállni az ötletelésnek. Íme, néhány biztosan befutó tipp, amikkel képtelenség rosszul dönteni!

A karkötő nem sablonos ajándék?

Cseppet sem, ha az egyedileg gravírozható, kézműves kínálatunk áll az érdeklődés célkeresztjében. Maga a karlánc tökéletes ajándék, hiszen ék a javából, mégis a mindennapokban is gond nélkül hordható, miközben szépsége magáért beszél. A nemesacél, vagy éppen a fonott variációkon túl, amik már önmagukban túlmutatnak mindenen, ami szokványos, említést érdemelnek az univerzális méretű darabok, amikkel lehetetlenség mellényúlni. Ugyanis általában karkötő vásárlásánál az egyik legnagyobb dilemmát az jelenti, hogy vajon mekkora az ünnepelt csuklómérete? Ez bizony nem olyan paraméter, aminek a megállapítása külső szemlélőként olyan egyszerű. Ám ezzel a megoldással máris pont tehető a kérdőjel helyére.

Viszont a java, mondhatni a lényeg még csak most jön. Lévén ezeknek a karkötőknek a legfőbb ismertetőjegye a gravírozás. Egyetlen szó, vagy akár egy teljes idézet? Név, helyszín, vagy dátum? Esetleg valamilyen más „rejtjeles” üzenet, amit csak a ballagó „vén” diák ért? Minden, és bármi rákerülhet a láncokra, amik innentől kezdve olyan többletjelentéssel büszkélkednek, amitől felejthetetlenné válnak.

gravírozható karkötő

Mi az, ami még gravírozható?

Ha gravírozás és ballagás, akkor az egyedi kulcstartók sem maradhatnak ki a sorból. Kulcstartóra mindenkinek szüksége van, sőt sokan gyűjtik is őket, eddig rendben is vagyunk. Ellenben a használati, hétköznapi tárgy akkor válik különlegessé, amikor személyre szóló üzenettel gazdagodik, és természetesen minőségi kivitellel. Röviden ezért annyira telitalálatos meglepetés a minden tekintetben egyedi kulcstartó.